SOUND | LIGHTS | EVENTS

Ποιοι είμαστε

Η Pro Creation, είναι μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, που δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικοακουστικών θεαμάτων. Η εμπιστοσύνη σας για την επιμέλεια του ήχου, του φωτισμού, των προβολών, και των λοιπών υπηρεσιών που ανταπεξέρχονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των εκδηλώσεων όπως live streaming, 3D mapping, sound design κτλ καθώς και η οργάνωση αυτών, αποτελεί για εμάς κίνητρο συνεχούς ανοδικής πορείας.

H Pro Creation έχει πάντα στόχο την παροχή οπτικοακουστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η εμμονή και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και την κάνουν να ξεχωρίζει. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρείας μας αποτελεί η συνεχής εξέλιξη της και η πιστή παρακολούθηση του συνεχώς αναπτυσσόμενου τεχνολογικού τομέα.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης - Τεχνική διεύθυνση

•Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού 

•Βουλή των Ελλήνων

•Ελληνικό Φεστιβάλ

•ΚΟΑ – Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

•Διεθνές διαδικτυακό συνέδριο Χορού & Θεάτρου "The makings of the Actor"

•Μουσείο λαϊκών οργάνων «Φοίβος Ανωγειανάκης» 

• Θέατρο Παλλάς, θέατρο Κολεγίου Αθηνών, Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, ΟΤΕ Academy, Τράπεζα Πειραιώς, ACS κτλ.

•ΤΑΚΙΜ, Gadjo Dilo, En Cardia, Θοδωρής Κοτονιάς, Φώτης Σιώτας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ, Στέλλα Κονιτοπούλου, Μάκης Σεβίλογλου, Παναγιώτης Λάλεζας, Αντώνης Κυρίτσης, Ηρώ Σαΐα, Λάμπρος Λιάβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Τάσος Νούσιας, κ.α.

•Δήμοι: Αθηναίων, Αλίμου, Γορτυνίας, Δάφνης, Δωρίδος, Ελαφονήσου, Παιανίας, Παπάγου – Χολαργού, Πετρούπολης,  Σαρωνικού, Σπάρτης,  Φυλής

•Περιφέρειες: Ανατολικής Αττικής, Αττικής, Δυτικής Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου

•Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού – ΕΛΕΤΕΠ, Ίδρυμα Π.Ζήση, Λαογραφική Στέγη Κορίνθου, Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Χόρευμα», Λύκειο των Ελληνίδων Αθηνών, Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου, Λύκειο των Ελληνίδων Λάρισας, Λύκειο των Ελληνίδων Ν.Ιωνίας, Λύκειο των Ελληνίδων Παιανίας, Λύκειο των Ελληνίδων Παπάγου – Χολαργού, Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου, Λύκειο των Ελληνίδων Τρίπολης, Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Κερατέας «ΗΓΕΧΟΡΟΣ», Σωματείο Παραδοσιακών Χορών «Άσκαυλος», Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλύβια, «Χορεία» Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικοχορευτικής Παράδοσης, Χορευτικός Όμιλος Ειρήνη, Χορευτικός Σύλλογος ΤΕΓΕΑ, Χοροπαιδεία, Χοροστάσι

Υπηρεσίες

Ήχος

Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου σε κάθε σας
εκδήλωση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μας κάνουν την δική σας παραγωγή ξεχωριστή.

Φωτισμοί

Ο φωτισμός αποτελεί από τα νούμερο ένα στοιχεία μιας εκδήλωσης. Η Pro Creation είναι εδώ για να δημιουργήσει την εικόνα που εσείς επιθυμείτε μέσα από "μαγικούς" φωτισμούς.

Προβολές

Κάθε απαίτηση για την οπτική ανάδειξη της εκδήλωσής σας, είναι για εμάς μια νέα πρόκληση.

Βίντεο - Live Streaming

Στις μέρες μας τόσο το Βίντεο όσο και το Live Streaming αποτελούν βασικά εργαλεία για την ανάδειξη της δουλειάς μιας παραγωγής .

Το Live Streaming σας επιτρέπει να διευρύνετε την προβολή και τη δραστηριότητά σας εκτός του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης. Επιτρέψτε σε όσους δε μπόρεσαν να παραβρεθούν, να σας παρακολουθήσουν ζωντανά από οποιοδήποτε σημείο μέσω διαδικτύου.

Video editing, Aerial drone, Promo Video Production, Green Room είναι μερικές από τις παροχές μας στον τομέα της εικόνας.


Σχεδίαση εντύπων

Διάφοροι μέθοδοι συνενώνονται για να δημιουργήσουν και να συνδυάσουν σύμβολα, εικόνες, λέξεις και να παραχθεί μια οπτική αναπαράσταση ιδεών και μηνυμάτων. Αφίσες, προγράμματα εκδηλώσεων, λογότυπα, προσκλήσεις, εικόνες social media, περιοδικά, διαφημίσεις, οπτική απεικόνιση παραστάσεων, σχέδιο και κάθε ιδέα οπτικοποιείται και αναπαράγεται σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.

e-program

To e-program αποτελεί μια ολοκληρωμένη υπηρεσία σχεδίασης και ηλεκτρονικής διανομής προγραμμάτων εκδηλώσεων η οποία παρουσιάζει πλήθος πλεονεκτημάτων και καινοτομιών.


Studio ηχογραφήσεων

Στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του 133 Studio, θα βρείτε έμπειρους τεχνικούς και τον πιο άρτιο και επώνυμο αναλογικό εξοπλισμό .